Kampreferat Bangsund - Bindal Fotball 7-1

Bangsund - Bindal Fotball 7-1 (3-1)

Bindal stilte med følgende mannskap:

Carl Simeon Gangstø, Harald Buvik, Åsmund Fuglstad, Kristoffer Hansen, Jonathan Skogseth, Sindre Vollan, Film Patiwat, Alfon Slotvik, Robin Heide, Mulugeta Beraki Tekle, Marius Lund, Filmon Feseha Habtemariam, Beraki Ghebrehiwet Ghebread, Per Kristian Buvik Wassås og Mikeal Goitom Habte.

Kampen ble preget av mye regn og vind. Førsteomgang startet med at vi lå lavt mot et Bangsund som prøvde å spille mye ball. Bangsund gikk opp til 1-0 på et frispark tidlig i omgangen. Men vi så at det var muligheter for å få til et resultat mot et lang som mistet mye ball. Harald i forsvar var luftens baron og tok alt som kom i lufta. Vi hadde vansker med å trykke etter når vi spilte ballen opp på en ensom Filmon på topp. Midtveis i første gikk Bangsund opp til 2-0 etter spill på venstre og et innlegg som gikk rett inn. Med mye motvind i første hadde vi store problemer med utspill, noe som resulterte i at de fikk mange sjanser. Film viste fine takter med mange brudd og gode driblinger langs høyresiden. Bangsund gikk så opp til 3-0 etter en gjennombruddspasning fra midtbanen som spissen omsatte i mål. Da ble det tungt for et ungt Bindal.

Men like før pause fikk vi innkast høyt i banen, som ble kastet inn i 16-meteren hvor Robin vendte av midtstopperen, og etter litt klabb og babb + litt riving i feltet, så satte han ballen i mål. Vi gikk til pause med 3-1.

 

Andreomgangen skulle vise seg å være enveiskjørt for Bangsund. Kreftene til Bindal tok slutt og Bangsund satte inn 4 mål til i nota bak en Carl Simeon som var keeper for dagen. All honnør til Carl som tok på seg ansvaer å stå i mål for et Bindal som reiste til kamp uten keeper. Siste del av kampen ble preget av mye skader og folk som måtte byttes ut. Kampen endte 7-1 til Bangsund.

Vi takker Bangsund for kampen og gleder oss til returoppgjør i juni. Da blir sifrene noe helt annet.

Stjernebørs:

Robin 1

Harald B 2

Film P 3

sist oppdatert 21.06.2017 ogk

 

2016 © copyright Bindalfotball