Kampreferat Bindal FK - Egge 1-4

Bindal FK - Egge 1-4 (0-1)

Bindal Fotball møte Egge til kamp på Åbygda stadion lørdag 20.mai. Bindal Fotball viste liten respekt for laget som lå på 2.plass før avspark, og åpnet friskt og fikk presset fram noen gode muligheter. Etter 10 minutter fikk Bindal frispark som ble stusset Mulugeta Beraki ballen inn i Egges mål, men desverre avblåst for offside.

 

Litt mot spillets gang fikk Egge kampens første mål etter frispark fra ca 17 meter. Egges Benjamin Vaadahl plasserte det i keeperhjørnet, dermed 0-1 til bortelaget. Resten av omgangen ble en stillingskrig og ebbet ut med 0-1

 

2. omgang startet som 1. sluttet, stillingskrig. Et Bindal-lag som ville framover i banen, mot et Egge-lag som ville kontre. Etter en duell foran 16 meteren fikk Egge nok et frispark, og Benjamin Vaadahl ladet slikefoten på nytt. Og du verden for et treff! 0-2 Egge! Egge tok mer og mer over initiativet i kampen og det var ikke ufortjent at 0-3 kom, etter en frekk avslutning som gikk via tverrligger og i mål.

 

Trener Joten ga ikke opp muligheten for poeng, og iverksatte en real eldrebølge ved å sette inn evigunge Harald Buvik og Tor Helge Kveinå. Førstnevnte havnet i fokus da han på vei gjennom ble revet ned av en Egge-spiller. Straffe! Tor Helge gikk fram og gjorde som han har gjort så mange ganger før, satte ballen sikkert i mål, 1-3. Egge la på til 1-4 rett før slutt, og det ble sluttresultatet.

 

*Gledelig at Ivar Andre Johansen, Benjamin Bergersen og Johannes Larsen gjorde comeback i BF-drakta

**Egge fikk også et straffespark i kampen, det blåste de til skogs

 

Stjernebørs:

1 stjerne: Åsmund Fuglstad

2 stjerner: Ivar Andre Johansen

3 stjerner: Kristoffer Hansen

sist oppdatert 21.06.2017 ogk

 

2016 © copyright Bindalfotball