Kampreferat Flatanger - Bindal 1-0

Flatanger - Bindal FK 1-0 (0-0)

Søndag 14.05 dro vi til Flatanger for årets andre bortekamp, guttene visste dette ville bli en tøff kamp da Flatanger er et satsende lag og er spådd helt i toppen av vår avdeling, men vi så lyst på oppgaven og la en god plan for hvordan vi kunne få med oss et godt resultat hjem.

 

1. omgang ble litt "ta og føle på" for begge lagene, Flatanger hadde et par store sjanser, men forsvaret og keeper hadde god kontroll og vi sto imot presset. Vi hadde også et par store sjanser samt 1 ball i mål, men dommeren blåste frispark imot oss i forkant og dermed gikk lagene til pause med 0-0.

 

Flatanger hadde virkelig invitert til fest i dag med både korps, drillpiker, fantastisk vær og ca. 250 tilskuere, så i pausen snakket vi om hvor gøy det hadde vært å spolere den festen da vi følte vi hadde fått kampen inn i det sporet vi ønsket, men ca. 15 min ut i 2. omgang er en av våre litt urutinert og feller en Flatanger spiller innenfor 16 meteren, og dommer blåser straffe. Martin bestemmer seg tidlig for hvilken vei han skal gå og går riktig, men faktisk en ganske god straffe av den utvalgte Flatanger spilleren helt ute ved stolpen gjør at de går opp til 1-0.

 

Vi holder humøret og tålmodigheten oppe da vi vet vi kommer til og få sjanser igjen den siste halvtimen, og for noen sjanser! Men ballen triller ikke vår vei i dag. Flatanger er også frempå et par ganger, men forsvar og keeper rydder igjen godt unna og kampen blåses av til lettelse for Flatanger, og skuffelse for oss. Når det er sagt, er vi egentlig godt fornøyd med prestasjonen når Flatanger må ha straffe for å få mål på oss i dag og vil berømme alle guttene for fantastisk innsats og knallgod lagmoral, og ikke minst Harald Buvik, som assisterende lagleder i dag, som utover i kampen blir mer og mer engasjert og pusher alle sammen kampen ut.

 

Neste kamp er hjemme mot Egge i Åbygda 20.05 kl. 14.00 og håper mange tar turen og støtter oss der!

#Bindalihjerte

ass lagleder, Martin og ass, ass lagleder Harald.

 

Stjernebørsen:

1 stjerne: Åsmund Fuglstad

2 stjerner: Atle Gangstø

3 stjerner: Martin Kvarsvik

sist oppdatert 21.06.2017 ogk

 

2016 © copyright Bindalfotball